Wie ik ben

Ik heb jarenlang als (directie)secretaresse gewerkt, o.a. bij een gerenommeerd adviesbureau. Daar kwam ook mijn dienstverlenende instelling van pas: werk uit handen nemen, organiseren, regelen, plannen, (bij)sturen, ordenen. Mijn bazen waardeerden mijn precisie en ze vonden het fijn dat ze veel aan me over konden laten.

Na een aantal jaren heb ik het roer omgegooid. Ik wilde een andere richting uit en het zelfstandig ondernemerschap trok. Ik heb de opleiding tot praktijkdiploma boekhouden (PDB) gevolgd, de opleiding tot belastingassistent afgerond en vervolgens de opleiding belastingconsulent met goed gevolg afgelegd. Als gecertificeerd belastingconsulent ben ik aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Ik hou ervan om structuur aan te brengen in de administratie van anderen. De ondernemer kan erop vertrouwen dat zijn administratie op rolletjes loopt en dat ik zaken tot op de bodem uitzoek. De particulier hoeft zich geen zorgen meer te maken over zijn aangifte of administratie en kan weer rustig slapen omdat ik alles uit handen neem.

Wat u (van) mij mag vragen :als particulier of ondernemer