Welkom bij Keizer-Witz fiscale diensten


Welkom bij
Keizer-Witz
fiscale diensten

Mijn naam is Christa Keizer-Witz en ik ben uw persoonlijke belastingconsulent. In 2002 ben ik mijn eigen bedrijf gestart om particulieren en ondernemers te helpen bij fiscale vragen. Een spannende onderneming en tegelijk de mooiste stap in mijn carrière.

Mijn naam is Christa Keizer-Witz en ik ben uw persoonlijke belastingconsulent. In 2002 ben ik mijn eigen bedrijf gestart om particulieren en ondernemers te helpen bij fiscale vragen. Een spannende onderneming en tegelijk de mooiste stap in mijn carrière.

Brengt structuur en geeft vertrouwen

Want wat voor u ‘rompslomp’ is, geeft mij energie. Dat klinkt misschien vreemd, maar ik hou ervan om structuur aan te brengen in een administratie. Ik vind het heerlijk om u werk uit handen te nemen. Zo kunnen ondernemers erop vertrouwen dat hun administratie op rolletjes loopt en is het voor particulieren een geruststelling dat ik belastingzaken uit handen neem.

Vakkennis biedt zekerheid

Waar ik dagelijks op bouw is mijn gedegen fiscale kennis als Register Belastingconsulent. Omdat ik gecertificeerd ben en aangesloten ben bij het Register Belastingadviseurs, beschik ik over actuele vaktechnische informatie. Mijn kennis blijft op peil door Permanente Educatie. Dat biedt zekerheid voor mij én voor u.